logo buurt en zo

Tarieven

Huurvoorwaarden 

Voor presentaties, vergaderingen, een voorstelling of een lezing. Voor een cursus, workshop of activiteit in groepsverband.
Wilt u rustig werken en zakelijke contacten onderhouden?
Dat kan in de gezellige en laagdrempelige ambiance van Buurt & Zo / Bibliotheek waar fysieke en digitale media alom aanwezig zijn, waar u toegang heeft tot het (draadloos) internet en waar goede koffie faciliteiten zijn.

Buurt & Zo beschikt over een vijftal zalen die structureel of tijdelijk gehuurd kunnen worden, zoals voor cursussen en vergaderingen. Huren kan alleen in blokken van minimaal twee uur. De tarieven die vermeld worden zijn per uur. De hal is alleen in overleg te huur.

De gerenoveerde ruimtes zijn geschikt voor culturele en maatschappelijke organisaties.

Bij huur van een ruimte in de bibliotheek of in Buurt&Zo gaat u automatisch akkoord met de huurvoorwaarden zoals vermeld op onze website. De Henk en Julia lounge is alleen te huur op aanvraag.

Elke zaal is ingericht met het juiste aantal tafels en stoelen, staat er een digitaal hulpmiddel zoals een smartbord, digibord of mediatv, en hangt er een whiteboard en/of schoolbord en een flap-over. De flap-overs zijn ook als whiteboard te gebruiken. Let wel, gebruik de juiste stiften op de juiste borden. Er is eventueel een mandje verkrijgbaar met pennen, stiften enz. Deze wel graag weer inleveren na gebruik.

Er is gratis wifi en in iedere zaal zitten 2 aansluitpunten voor een internetkabel. In een zaal schuiven met meubilair mag maar graag weer terugzetten zoals het stond.

Zijn er speciale wensen, is er een keer een beamer nodig of een extra scherm? Vraag het tijdig aan. Houd er rekening mee dat de huismeester niet dagelijks aanwezig is en dus niet altijd iets kan klaarzetten of kan opbouwen.

Contact gegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de bibliotheek zijn diverse zitmogelijkheden om te werken en te studeren. Zo  kan er gebruik gemaakt worden van de vergaderunit, de Orangebox. Ook zijn er, naast de 4 publiekspc’s, 4 flexplekken waar een laptop aangesloten kan worden.

Prijzen zijn exclusief BTW.

              prijs (per 1 januari 2023)  
zaal 1b   Zaal 1, max. 20 pers.          Prijs per uur  € 7,80  
zaal 2b   Zaal 2, max. 12 pers.          Prijs per uur  € 5,58  
zaal 3a   Zaal 3, max. 30 pers.          Prijs per uur  € 10,07  
zaal 4a   Zaal 4, max. 10 pers.           Prijs per uur  € 5,58  
zaal 5   Zaal 5, max. 60 pers.           Prijs per uur  € 15,63  
verhuur kantoor nieuw   Kantoor, 4 pers          Prijs per uur  € 4,46              
 lounge2   Henk en Julia Lounge          Alleen op aanvraag € 31,29   
 kofffiehoek klein   Koffie en/of thee         op aanvraag  
                 
                 

    

zalen