logo buurt en zo

Buurt & Zo

Buurt & Zo is de naam voor het verzamelgebouw dat op 1 januari 2016 is ontstaan door het samenvoegen van de bibliotheek in Pijnacker en het voormalig sociaal cultureel centrum van de gemeente. Buurt & Zo is een centrum waar iedereen terecht kan voor activiteiten, educatie, participatie, informatie ontmoeting en lezen.

Buurt & Zo beschikt over een vijftal zalen die structureel of tijdelijk gehuurd kunnen worden, zoals voor cursussen en vergaderingen.

De gerenoveerde ruimtes zijn geschikt voor culturele en maatschappelijke organisaties.

De zalen en het kantoor zijn te huur in blokken van 2 uur of een veelvoud daarvan. De centrale hal is alleen te huur op aanvraag.

Elke zaal is ingericht met het juiste aantal tafels en stoelen, staat er iets digitaals (smartbord, digibord of een mediatv) en hangt er een whiteboard en/of schoolbord en staat er een flapover. De flap-overs zijn ook als whiteboard te gebruiken. Let wel, de juiste stiften op de juiste borden gebruiken. Er is eventueel een mandje verkrijgbaar met pennen, stiften enz. (graag weer inleveren na gebruik)
Er is gratis wifi en in iedere zaal zitten 2 aansluitpunten voor een internetkabel. In een zaal schuiven met meubilair mag maar graag weer terugzetten zoals het stond.
In de bibliotheek zijn diverse zitmogelijkheden om te werken en te studeren, kan er gebruik gemaakt worden van de vergaderunit, de Orangebox, en zijn er, naast de 4 publiekspc’s, 4 flexplekken waar een laptop aangesloten kan worden.

Zijn er speciale wensen, is er een keer een beamer nodig of een scherm of….. Vraag het tijdig aan. 

Bij huur van een ruimte in de bibliotheek of in Buurt & Zo gaat u automatisch akkoord met de huurvoorwaarden zoals vermeld op deze website.

Naar de agenda en zaalverhuur

zalen