logo buurt en zo

Zangschool Anjo van Hemert

Zangschool Anjo van Hemert helpt je je muzikale talent te ontwikkelen.

Ik geef zangles in Pijnacker op afwisselend vrijdagmiddag en avond en op zaterdagmiddag. Je kunt bij mij terecht voor klassiek, pop, musical, jazz en Franse chansons.

In de klassieke zangles gebruik ik De klassieke Italiaanse methode: deze gebruik je als je klassiek en opera zingt. Ik gebruik hiervoor de leervorm van Italiaanse meesters als Lutgen en Vaccai.
In de lichte muziek gebruik ik de Complete Vocal Technique uit Kopenhagen. Deze manier geeft je inzicht in alle sounds en hoe je ze kunt maken. Ook jij kunt elk geluid produceren, als je je instelling maar helder hebt.

Daarnaast gebruik ik de methode van Cheryl Porter. Deze Amerikaanse zangeres heeft duidelijke oefenbanden gemaakt die ik met je deel, zodat je elke dag kunt oefenen met een motiverende band. Het werkt geweldig goed!

Ik geef les aan kinderen, tieners, volwassenen en ouderen
Boek je proefles van 45 minuten voor € 25 tm 21 jr en € 35 vanaf 22 jr
Tot Zings!

Meer informatie: 06-42990758 / www.anjovanhemert.nl

Truus ( 70+) : Omdat koren vanwege de coronamaatregelen niet mogen oefenen heb ik gezocht naar een mogelijkheid om te blijven zingen. Me aangemeld bij Anjo. Veel stemoefeningen gericht op het groter maken van mijn bereik en verbeteren van voordracht. Inmiddels verschillende Schubert-liederen op het repertoire. Heerlijk om te doen. Fijne begeleiding!
________________________________________
De CVT methode
Hilde ( 45) : Zeer kundige en warme zangdocente. Leerde mij in korte tijd de mogelijkheden van mijn stem kennen met de CVT methode…..absolute aanrader!
________________________________________
Ik kan niet meer zonder
Michelle ( 18) : Als gevorderde koorzanger zocht ik een zangdocent om me nog net iets verder te kunnen helpen, en waar ik even tot rust kan komen en muziek kan maken. Anjo begrijpt dit heel goed, sluit de les aan op mijn wensen en niets is te gek. Het is fijn om om de week even een uurtje van de wereld te zijn en samen te doen wat het mooiste is: muziek maken. Anjo is hierin erg betrokken, luistert naar de wensen en is erg veelzijdig. Ik kan niet meer zonder :)