logo buurt en zo

DOEL Pijnacker-Nootdorp

DOEL Pijnacker-Nootdorp is een van de vaste gebruikers van Buurt & Zo en is 5 dagdelen in de week geopend.

doel 1 2DOEL biedt een gezellige plek om anderen te ontmoeten en verschillende activiteiten te doen. In onze inloopruimte in Buurt & Zo kunt u terecht voor verschillende creatieve activiteiten of een praatje.

Wie kan er terecht?
Onze activerende activiteiten zijn bestemd voor iedereen met psychische of vergelijkbare gezondheidsklachten. Daarnaast is iedereen van harte welkom in de inloop. Wilt u een praatje maken, een krantje lezen, een kopje koffie drinken of een puzzel maken? Komt u dan gerust bij ons binnen. 

Waarom naar DOEL?
Wanneer u te maken hebt met een psychiatrisch, psychisch, psychosociaal of vergelijkbaar probleem, dan kunt u soms best een steuntje in de rug gebruiken. Of misschien bent u opgenomen geweest of behandeld bij een GGZ- of vergelijkbare instelling. Dan kan het lastig zijn om weer een nieuw dagritme op te bouwen. De medewerkers van DOEL helpen u bij het vinden van een passende dagbesteding. Zij houden rekening met uw wensen en capaciteiten.

doel 1 9Bij DOEL Pijnacker-Nootdorp kunt u alleen of samen met anderen aan activiteiten deelnemen of juist tot rust komen. DOEL is een plek waar u zichzelf kunt zijn. Gezelligheid, begrip en persoonlijk aandacht staan daarbij centraal.

Meedoen of meer weten?doel 1 8
Wilt u meedoen aan onze activiteiten of wilt u meer weten? Komt u dan gerust langs op onze locatie of neem contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen u precies vertellen wat er te doen is en op welk moment. Daarnaast is er een flyer beschikbaar met een overzicht van onze activiteiten.

Vragen?
Heeft u vragen over onze activiteiten? Neemt u dan gerust even contact op met:
Mahdokht Koopidar, locatiecoördinator, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.