logo buurt en zo

Excelsior

Buurt & Zo is de thuishaven van muziekvereniging Excelsior.

Altijd al klarinet, dwarsfluit, saxofoon of trompet of een ander blaasinstrument willen spelen? Meer weten over muziekles?

U kent Excelsior waarschijnlijk van het Symfonisch Blaasorkest, dat regelmatig in Pijnacker optredens verzorgt en bijvoorbeeld altijd present is op Koningsdag en bij de begeleiding van de 4 mei viering. Maar Muziekvereniging Excelsior is meer dan alleen het Symfonisch Blaasorkest. Excelsior verzorgt ook muzieklessen op dwarsfluit, klarinet, saxofoon of trompet. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde docenten. Jaarlijks wordt er een Voorspeelmiddag georganiseerd, waar leerlingen en andere leden van de vereniging de gelegenheid krijgen om te laten zien wat ze in het afgelopen jaar geleerd hebben. Verder heeft Excelsior een Aspirantenorkest voor muzikanten die nog niet voldoende ervaring hebben om deel te nemen aan het grote orkest. Ook het Aspirantenorkest verzorgt een heel aantal concerten per jaar, onder andere het jaarlijkse Hummelhupconcert in de Bibliotheek voor peuters en kleuters.

Wanneer  u belangstelling heeft voor blaasmuziek en benieuwd bent hoe dat klinkt of als u meer informatie wilt, neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met Ingeborg Rietveld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Logo Excelsior